Új szolgáltatási igazgatói poszt a rEVOLUTION Software-nél

forrás Prim Online, 2006. november 2. 15:21
2006 őszétől Szalóki László tölti be a rEVOLUTION Software újonnan létrehozott szolgáltatási és termékfejlesztési igazgatói posztját. A 35 éves, villamosmérnök végzettségű szakember ezt megelőzően a cég fejlesztési igazgatójaként tevékenykedett.
Új feladatai közt kiemelt helyen szerepel a kivitelezési és ügyfélkezelési folyamatok metodológiájának megújítása és e folyamatok egységes minőségbiztosítási rendszerének kialakítása az általános ügyfél-elégedettség tudatos növelésének céljából. Az új pozíció létrehozásának egyik oka, hogy az ERP bevezetések során a fejlesztési és testre szabási munkák ugyanúgy a bevezetések részét képezik, mint a konzultáció, és célszerű ezeket egy kézben összefogni. Másrészt cél még a termékfejlesztések ügyfélcentrikusságának fokozása a közvetlen ügyfél visszacsatolások alapján.

Az integrált rendszeri szolgáltatási területek (Microsoft Dynamics NAV és Iroda++ konzultáció) súlya egyre növekszik a rEVOLUTION stratégiájában: várhatóan a vállalat bevételeinek 83%-a 2007-ben már e termékekhez kapcsolódóan fog befolyni.