iPod kompatibilis Spyder dzseki a Hó-Show-n

forrás Prim Online, 2006. november 8. 17:32
Magyarországon először a Hó-Show kiállításon (november 9-12.) mutatkozik be a férfiaknak szánt, Bluetooth kapcsolattal rendelkező Spyder Limited Edition kollekció Apple iPod kompatibilis dzsekije.
A dzsekiből mindössze 1000 sorszámozott példány készült világszerte, melyeket David Jacobs, a Spyder alapítójának hímzett aláírásával láttak el.

A síkabát különlegessége, hogy a Bluetooth vezeték nélküli technológiát összekapcsolja az Apple iPod-dal. Ehhez szükség van 3 alkotóelemre.

Az első és legfontosabb a Bluetooth-szal felszerelt vezérlő modul, mely három különböző kábellel rendelkezik. Az egyik az, amely a vezérlő modult és az iPod-ot köti össze, a másik a fülhallgató, a harmadik, pedig a mikrofon, melyet a készítők a dzseki gallérjába rejtettek. A vezérlő modul és a huzalok nem zavarják a kabát viselőjét sportolás közben, mert  belevarrták a kabátba, a zsinórokat pedig a szövet belsejében vezették el a megfelelő helyekre.

A rendszer másik fontos alkotóeleme az iPod. A dzseki exkluzivitását fokozza, hogy a Spyder síruhához egyedülálló módon maga a 4 GB-os, fekete iPod nano is jár - nem csak a Bluetooth kialakítás -, így azt már nem kell külön megvásárolni. Ráadásul az mp3 lejátszó is egyedi, hiszen hátsó borítására Spyder logot gravíroztak.

A harmadik nélkülözhetetlen összetevő a dzseki ujján lévő irányítópanel, melynek segítségével könnyedén léphetünk a zeneszámok között, megállíthatjuk vagy elindíthatjuk a zenét, illetve fogadhatjuk bejövő hívásainkat. Egy ilyen dzseki birtokában lehetőségünk nyílik sportolás közben zenehallgatásra és telefonálásra anélkül, hogy a készülékeinket elő kellene bányásznunk valamelyik rejtett zsebből. Zenehallgatás közben egyetlen gombnyomással fogadhatjuk a bejövő telefonhívásainkat, hisz ilyenkor az épp hallgatott zeneszám megáll, majd ha befejeztük a beszélgetést, ott folytatódik, ahol abbahagytuk. Ehhez természetesen elengedhetetlen, hogy telefonunk rendelkezzen Bluetooth kapcsolattal, valamint az is, hogy mi rendelkezzünk mobiltelefonnal, hisz azt a dzseki már nem tartalmazza.