Google Toolbar magyarul

forrás Prim Online, 2006. november 9. 18:10
A felhasználók mostantól személyre szabhatják magyar nyelvű keresőjüket a Google Toolbar legújabb verziójával.
A mai naptól a Google Toolbar 4 Internet Explorer-hez szánt verziója hozzáférhető magyar nyelven is. A számos módon testre szabható Google Toolbar újításaival lehetővé teszi, hogy a felhasználók átalakítsák keresőjüket és kedvenc tartalmaikra még hatékonyabban kereshessenek.

A Google Toolbar-t úgy fejlesztették, hogy megkönnyítse az internet használatát és segítsen gyorsan és könnyen fellelni a keresett információt. A Google Toolbar segítségével a felhasználó bármilyen honlapról hozzáférhet a Google kereső eszközeihez, anélkül hogy előbb a Google oldalára látogatna. A Google Toolbar mostantól online könyvjelzőkkel, bővített keresési lehetőségekkel és új megosztási funkcióval áll rendelkezésre, immár magyar nyelven is.

A Google Toolbar új verziója lehetővé teszi, hogy a felhasználó könyvjelzőket hozzon létre és kezeljen annak érdekében, hogy kedvenc oldalai mindössze egy kattintásra legyenek tőle. A könyvjelzők pedig mostantól a felhasználó Google fiókjába mentődnek el, így bármilyen számítógépről hozzáférhetők. Például, ha a felhasználó megjelöl egy érdekes cikket a munkahelyén, de csak később szeretné elolvasni, egyszerűen hozzáférhet otthoni gépéről is, csupán be kell jelentkeznie saját Google fiókjába.

További újítást jelent a bővített keresőfunkcionalitás, amely azonnali keresési javaslatokat tesz. A megosztás funkció lehetővé teszi a netes tartalom egyszerű továbbküldését és megosztását Gmail-en keresztül, csupán ki kell jelölni az oldal megosztani kívánt részét, és az új “Küldés” gombra kattintani.

A Google Toolbar 4 Internet Explorer-hez szánt verziója világszerte több mint 40 nyelven érhető el. A Google Toolbar 4 ingyenesen letölthető alkalmazás, amely Windows 2000 vagy XP operációs rendszert, illetve Internet Explorer 6.0-át vagy frissebb böngészőt igényel. A Toolbar 4 a http://toolbar.google.com honlapról tölthető le.