A Microsoft Magyarország legsikeresebb nagyvállalati partnereit díjazta

forrás Prim Online, 2006. november 10. 07:26
A Microsoft Magyarország az előző pénzügyi év értékelésének apropóján tegnap tartott rendes évi partneri rendezvényén díjazta a legnagyobb üzleti sikereket és a legjobb pénzügyi eredményeket elért nagyvállalati partnereit. A vállalat képviseletében Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója adta át a díjazottaknak a megbecsülést kifejező díjakat.
Az informatikai megoldások fejlesztése kapcsán a Microsoft szorosan együttműködik partnereivel, szakértelmükre kiemelten számít. Minden megoldási területen 2-3 minősített partnerrel dolgozik együtt, akik az adott üzleti területen felhalmozott szaktudásukra támaszkodva Microsoft-technológiára épülő komplex megoldásokat dolgoznak ki. A Microsoft partnerei számára teljes körű szakmai és üzleti támogatást biztosít: szakmai tréningeket tart, konferenciákat szervez, marketingakciókat ajánl, fejlesztési támogatást és tanácsadást nyújt.

„A Microsoft növekedése és sikere nagymértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, a partneri tudás fejlesztésének és a partnerek által nyújtott hozzáadott értéknek köszönhető. A siker kulcsa a hosszú távú együttműködés, a folyamatos képzés és az új technológiákba történő invesztíció, mely biztosítja azt, hogy partnereink naprakész termék és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, és teljes körű szolgáltatásokat tudnak biztosítani ügyfeleink részére” - nyilatkozta Vityi Péter.

A következő sikeres Microsoft partnercégek részesültek elismerésben a 2006-os pénzügyi év tevékenysége alapján:

Licenc értékesítésben legkiemelkedőbb partner:
Atigris Informatika Zrt.

A legtöbb Gold Certified Partneri kompetencia területen minősített partner:
Abesse Informatikai Tanácsadó Zrt.

A legdinamikusabban fejlődő nagyvállalati partner:
Synergon Informatika Nyrt.

A legkiemelkedőbb nagyvállalati infrastruktúra partner:
Atigris Informatika Zrt.

A nagyvállalati területen a 2006-os pénzügyi év Microsoft alkalmazása:
A Montana Információtechnológiai és Kommunikációs Zrt. MonDoc rendszere