Bosch alközpont a fejújított Szentendrei Rendőrkapitányságon

forrás Prim Online, 2006. november 12. 11:51
Október közepén adták át a teljesen felújított és kibővített Szentendrei Rendőrkapitányság épületét, ahol a jövőben a Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletága által forgalmazott alközpont segíti a munkát.
A Szentendrei Rendőrkapitányság 2870 négyzetméteresre bővített és felújított épületébe a Bosch alközpontok telepítésével foglalkozó Forró Drót Kft., a Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletága által forgalmazott Integral 55-ös alközpontot telepített.

Az új alközpont a legkorszerűbb technikát képviseli, hiszen a GSM adapterekkel és a VoIP csatlakozással biztosítja az optimális választást, és ezzel a költséghatékony működést. A beruházás révén 133 végpont létesült, amelyek közül mintegy 20 mellékállomás digitális.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Irodáján elmondták, az új távközlési rendszerrel kapcsolatban elvárás volt, hogy az illeszkedjen a rendőrség által használt rendszerbe.

– Az Integral 55 kommunikációs szerverünket nemcsak a kiemelkedő minőség, a mobilitás és a rugalmasság jellemzi, hanem az is, hogy speciális igények esetén a legmagasabb fokú biztonsági követelményeknek is megfelel – jellemezte a Szentendrei Rendőrkapitányságra beépített rendszert Telegdy Péter, a Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletágának vezetője. – Az Integral 55 révén a legmodernebb technika alkalmazása mellett költséghatékony megoldást is kap a felhasználó.