"Legjobb Vétel" díj a fekete-fehér kategóriában - bizhub 250/350

Kiss Ádám Zoltán, 2006. november 12. 19:33
A legfrissebb What To Buy For Business terméktesztekben a Konica Minolta Business Solutions két, bizhub termékcsaládba tartozó modelljével nyerte el a „Best Buy” (Legjobb vétel) minősítést.
A bizhub 250 a kisteljesítményű többfunkciós készülékeket vizsgáló 2006. évi What To Buy For Business jelentésben kapta meg a „Best Buy” címet. Ezt követte a bizhub 350-es által a közepes teljesítményű másoló-nyomtatókról szóló későbbi jelentésben közölt „Best Buy” cím. A What To Buy For Business egy rendkívül befolyásos, csak előfizetéssel elérhető folyóirat, amelyet immár több mint 20 éve adnak ki. Minthogy a lap hirdetéseket nem közöl, az abban megjelenő szerkesztői véleményeket teljesen elfogulatlannak tekintik.

A lap szerint a bizhub 250 gyors többfunkciós nyomtató duplex A4/A3 nyomatatással és PCL6/PostScript3 támogatással. jellemző a gyors, akár 41 lap/perc sebességű lapolvasás 600 dpi felbontással; szkennelés közvetlenül elektronikus levélbe és FTP-re; valamint az LDAP támogatás az e-mail adatbázisok közvetlen eléréséhez, percenként 25 oldalt képes nyomtatni. A 350-es hálózati nyomtatató, másoló, szkenner, opcionális fax funkcióval. Ez az A4-es méretben 35 lap/perces, A3-as méretben pedig 20 lap/perces nyomtatási sebességre képes duplex eszköz a közepes méretű munkacsoportok számára készült. Opcionálisan 40 GB-os merevlemezzel és 80 lapos automatikus lapadagolóval is felszerelhető, a nyomtatási feladatok végrehajtását a PageScope segítségével lehet ellenőrizni.