Lépj ki a szürkeségből notebook-oddal!

forrás Prim Online, 2006. november 12. 19:51
Mai világunkban egy-egy notebook már hétköznapi jelenségnek számít. Olyannyira, hogy lépten-nyomon találkozunk a szürke, fekete, esetleg fehér kis készülékkel, melyeket kívülről csak gazdájuk és a miniatűr logók különböztetnek meg egymástól. Már pedig miért ne tükrözhetné a személyiségemet a notebookom? Persze vannak erre méregdrága megoldások, de a HP Magyarország ezúttal egy pofon egyszerű ötlettel állt elő.
A Magyarországon forgalomban lévő notebookok szinte kivétel nélkül ugyanúgy néznek ki, vagyis feketék, vagy szürkék. A személyreszabott külső idáig csak a kiváltságosoknak adatott meg, de a HP most egy olyan ötlettel állt elő, mely megoldást jelent mindazoknak, akik ki akarnak törni a szürkeségből.

A HP jelenleg három, különböző dizájnnal ellátott notebook-matricát ad ajándékba azoknak, akik nx6310 vagy nx7400 notebookot vásárolnak 2006. december 31-ig.

Az igényeket az erre a célra létrehozott regisztrációs oldalon (www.hp.hu/notebookmatrica) lehet jelezni, ahol a cég szívesen fogadja a véleményeket is, hogy megtudja, mennyire nyeri el fogyasztóik tetszését az ötlet.