Ingyen kipróbálható a WAP a Pannonnál

forrás Prim Online, 2006. november 14. 12:05
Minden új készülék, illetve új számlás és kártyás előfizetés vásárlásakor a Pannon 2007. december 31-ig 1 MB ingyenes WAP-forgalmat ad ajándékba. A belföldön felhasználható adatforgalmi kedvezményt a vásárlás napjától számított egy hónapig lehet igénybe venni.
A Pannon W@P-on mindenki megtalálja a számára fontos információt - akár a legfrissebb híreket szeretné elolvasni, akár szórakozási lehetőségeket keres. A Hírek oldalon mindig az aktuális bel- és külföldi hírek, gazdasági hírek, időjárás, balesetek, bűnügyek találhatóak, de ugyanígy elolvashatók a bulvár hírek vagy a heti lottószámok is. A Sporthírek mellett a Hasznos oldalon menetrendeket, szótárakat, banki szolgáltatásokat, apróhirdetéseket böngészhetnek a wapozók. A szabadidő eltöltésére is számos tippet ad a W@P; megtaláljuk a mozi- és színházműsort, étteremajánlót, koncertajánlót a Szabadidő menüpontban. Most érdemes letölteni az Opera Mini internetes böngészőt is, mellyel a világhálón szörfözhetünk csupán a mobiltelefonunk segítségével. Aki pedig csak egy kis unaloműzésre vágyik, megnézheti a napi horoszkópját, vicceket olvashat vagy Társkereső oldalon chatelhet.
Az 1 MB kedvezmény nem vonatkozik polcos kártyás előfizetésekre, illetve a Happy tarifacsomaggal rendelkezőkre. A fel nem használt forgalmi kedvezmény a következő hónapra nem vihető át.