Félmillió forint összdíjazású keresőoptimalizáció verseny indul

forrás Prim Online, 2006. november 14. 12:26
A WebShop-Experts Kft. szervezésével országos keresőoptimalizáció verseny indult. A verseny célja ezen hatékony marketing eszköz népszerűsítése a magyar vállalkozások és webfejlesztők körében, továbbá a tehetséges magyar webfejlesztők összegyűjtése és támogatása.
Nemzetközi tendenciák szerint a marketing költségvetés egyre nagyobb hányadát fordítják a cégek kereső optimalizációra, és ez a tendencia várhatóan folytatódni fog az elkövetkező években is. Magyarországon is egyre többen felismerik a keresők nyújtotta kivételes lehetőséget, és ebben a keresőoptimalizáció várhatóan komoly szerephez fog jutni költséghatékonyságának köszönhetően.

A hazai kis- és középvállalkozások körében történő széleskörű elterjedésének legnagyobb akadálya magának a fogalom ismeretének a hiánya. A keresőoptimalizációs technikák és módszerek bemutatásán túl ezen állapoton is igyekeznek javítani a verseny szervezői.

A verseny fő támogatói a 2005-ös év wellness szállodája, a NaturMed Hotel Carbona, és Magyarország egyik legnagyobb tárhelyszolgáltató cége, a Web-Server Kft. A nyeremények összértéke megközelíti a félmillió forintot.

A versenyre a nevezés ingyenes, hozzá mindössze egy regisztráció szükséges. A versenyt az nyeri, akinek az oldala 2007. március 1-jén a Google-ben a legelőkelőbb helyén szerepel a „linkfelhő” kulcsszóra rákeresve. A versennyel kapcsolatos bővebb információk a www.seo-verseny.hu oldalon találhatóak.