Természetvédelmi támogatás az Oracle-től

forrás Prim Online, 2006. november 15. 12:29
2006. novemberében az Oracle Hungary csatlakozott a WWF Magyarország támogatói közé, így járulva hozzá a hazai természet megóvásához. A WWF Üzleti Klubja a WWF Magyarország fennállásának 10 éves évfordulója alkalmából alakult meg 2001-ben, az üzleti élet szereplőinek kínálva lehetőséget Magyarország természeti értékeinek megőrzéséhez.
Az Oracle a megállapodás értelmében arra ösztönzi munkatársait, hogy adománygyűjtő program keretében támogassák a WWF Magyarország tevékenységét. Ezenkívül a cég tervezi, hogy bekapcsolódik a WWF programjaiba önkéntes munka keretében, valamint elősegíti a szervezet ismertségét a saját oktatási programjainak keretében is.

Az Oracle a WWF Magyarország támogatásával – a természet védelmével – egy újabb területen próbál értéket teremteni, és támogatni a cég hazai leányvállalatának otthont adó környezetet. A vállalat eddig az oktatás terén általános- és középiskolai, valamint egyetemi programokkal, az egészségügy terén egy gyermek rohamkocsi létrehozásához nyújtott segítséggel, illetve a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti lovasterápiás centrumában végzett rendszeres felújító munkákkal támogatta a helyi közösségeket.