Simó György kapta a Dale Carnegie & Associates Inc. Vezetői Minőség Díját

forrás Prim Online, 2006. november 16. 16:15
Simó György, a T-Com üzletágvezetője, a T-Online Magyarország Zrt. vezérigazgatója részesült a Dale Carnegie & Associates Inc. nemzetközi vezetői tanácsadó vállalat rangos elismerésében az elmúlt időszakban végzett kiváló szervezetfejlesztési tevékenyégéért. Az ünnepélyes díjátadásra november 16-án került sor a budapesti Festetics Palotában.
Az 1912-ben Amerikában alapított Dale Carnegie & Associates, Inc. a világ vezető humánpolitikai, szervezetfejlesztéssel, integrált HR rendszerek bevezetésével és működésével foglalkozó vállalata, amely jelenleg 76 országban tevékenykedik. 1985-ben létrehozták a Leadership Awardot, azaz a Vezetői Minőség Díját, amelyet annak a vállalatvezetőnek ítélnek oda, aki a cég jövője szempontjából kiemelt fontossággal kezeli az emberi erőforrás, az innováció, és a szervezeti kreativitás fejlesztését. Magyarországon korábban Sugár András, a Westel Mobil Távközlési Rt. vezérigazgatójaként, Kisbenedek Péter, az Erste Bank Hungary vezérigazgatójaként, valamint Zsoldos Miklós, az UNION Biztosító Rt. elnök-vezérigazgatójaként részesült ugyanebben az elismerésben.

Idén a Dale Carnegie & Associates, Inc. Simó Györgynek ítélte oda a megtisztelő díjat, a T-Online Magyarország Zrt.-ben végzett kiváló szervezetfejlesztési munkájáért. A rangos eseményre november 16-án került sor a történelmi hangulatú Festetics Palotában. A díjat Jean-Louis Van Doorne, a Dale Carnegie & Associates, Inc. európai alelnöke adta át.

A Leadership Award odaítélésében döntő szerepet játszott, hogy Simó György tudatos vállalatfejlesztést hajtott végre a T-Online Magyarország Zrt.-ben. A társaság töretlen erősödése folyamatos kihívás elé állította a szervezetfejlesztésért felelős vezetőt. Sokszínű, folyamatosan változó és megújuló szervezet jött létre, amely a jelentkező problémákat nyitottan, egyszerre többszintű megközelítéssel kezeli. A szervezet- és személyzetfejlesztés olyan értékké vált a T-Online Magyarországban, amely lehetővé teszi a dinamikus, önkritikán alapuló változások létrejöttét. Az emberi erőforrás értékelésében, a teljesítmény tervezési és értékelési rendszerében, az egyéni elkötelezettség és kezdeményezőkészség megjelenítésében, a kreatív szakértelem belső kinevelésében, a motivációban és a tudatos vállalatformálásban szintén jelentős eredményeket mutatott fel a T-Online Magyarország Zrt.