Több mint 200 ezer Duet-licenc értékesítése három hónap alatt világszerte

forrás Prim Online, 2006. november 17. 12:16
Az SAP és a Microsoft nemrég mutatták be közös Duet szoftverüket, amellyel az SAP üzleti folyamatai és adatai gyorsan és egyszerűen elérhetők a Microsoft Office alkalmazásokból. Alig néhány hónap elteltével pedig máris közös megoldásuk lendületes piaci terjedéséről számolnak be.
A két cég több mint 200 ezer felhasználói licencet értékesített három hónap alatt. Világszerte számos ügyfelük (köztük az AEPEX Business Consultants holland és a resource informatik ag svájci szolgáltatócég) telepítette a Duettet, és a visszajelzések alapján gyorsan sikerült lebonyolítaniuk a bevezetési projektet. A következő 12 hónapban az SAP és a Microsoft olyan „Value” csomagokkal lép piacra, amelyek a Microsoft Office 2007 rendszert és üzleti forgatókönyvek szélesebb körét támogatják. A két vállalat 2007 nyarára tervezi a Duet 1.5 változat kibocsátását, amely még több üzleti forgatókönyvet biztosít majd, és speciális eszközökkel segíti e forgatókönyvek egyedi ügyféligények szerinti konfigurálását és testreszabását.

Nap mint nap infomunkások millió használják a Microsoft Office rendszert munkaeszközként és az együttműködés támogatására, ezzel párhuzamosan pedig az SAP nagyvállalati folyamatait és üzleti adatait is igénybe veszik feladataik elvégzéséhez. A Duet egységes kapcsolatot biztosít a vállalat mySAP ERP-ben strukturált üzleti folyamatai és információi valamint a Microsoft Office környezet végfelhasználója között – ezzel is segítve a döntéshozatalt és a vállalat belső szabályzatainak megfelelő működést.