Kriminálexpo IT-SEC 2006: infokommunikáció és biztonság

forrás Prim Online, 2006. november 21. 20:07
Az Ügyészek Országos Egyesülete – a Legfőbb Ügyészség, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium és a Biztonságos Magyarországért Közalapítvány társrendezésében – 2006. november 28-30. között 15. alkalommal rendezi meg a Kriminálexpo IT-SEC nemzetközi konferenciát és szakkiállítást.
A Kriminálexpo mindig kiemelt figyelmet fordított a különböző korszerű kommunkiációs csatornákra. Így lesz ez most is, hiszen az infokommunikáció és a biztonság problémáját, annak különböző vetületeit, a megoldási lehetőségeket a Miniszterelnöki Hivatal, az IRM és a TETRA Fórum Hungary Egyesület által november 29-én szervezett konferencia fogja érinteni.

Érdekesnek ígérkezik a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal szervezésében november 29-én létrejövő műkincsvédelmi konferencia (a megelőzés, az informatika és az együttműködés szerepe nemzeti kincseink védelmében) is.

A Kriminálexpo rendezvénysorozata idén új helyszínen, a tavasszal átadott Hunguest Hotels Európa Kongresszusi Központban (1021 Budapest, Hárshegyi út 5-7.), illetve a korábbitól eltérő időpontban, 2006. november 28-30. között kerül megrendezésre.

A kiállítások látogatása, valamint a konferenciákon történő részvétel térítésmentes.

Részletes program