Megújul az MPP spamszűrő termékcsalád

forrás Prim Online, 2006. november 28. 13:05
Az MPP Desktop egyéni spamszűrő és a vállalati MPP Server Edition levélszűrő platform új változatai a héten minden felhasználó számára hasznos, innovatív szolgáltatásokkal bővültek.
A magyar fejlesztésű MPP Desktop új kiadása már támogatja a Mozilla Alapítvány népszerű, nyílt forráskódú Thunderbird levelezőkliensét az eddig kezelt Outlook és Outlook Express változatok mellett. A korábbi levelezőkliensek támogatása is javult, így az új MPP Desktop már a postafiókok elküldött üzeneteinek címzettjeit is automatikusan fehérlistára helyezi. Ez jól kiegészíti az eddigi automatikusan tanuló fehérlista mechanizmust, így ha már a felhasználó egy címzettnek küldött üzenetet, a tőle érkező levelek nem kerülnek spamszűrésre.

Az MPP Desktop új kiadása egy automatikus szoftverfrissítő modult is tartalmaz, ami gördülékenyebbé teszi a jövőbeni kiadásokra történő frissítést – a fejlesztők igérete szerint hamarosan szükség is lesz rá.

A harmadik kiadású MPP Server Edition egyik új, innovatív szolgáltatása a nagyméretű csatolmányok áthelyezése külön HTTP/FTP kiszolgálóra: így a méretes átküldött anyagok nem terhelik feleslegesen a levelező adatbázist, és jelentős sávszélességet is megspórolhatnak. Az új MPP Server Edition továbbfejlesztett Postfix támogatással érkezik, és még intelligensebben, a kéretlen levél átvétele előtt képes blokkolni a különböző spamtámadásokat.

Az MPP termékcsalád ára nem változott, így minden új vásárlónk automatikusan a v3-as termékváltozatokhoz juthat – MPP Desktop esetében a frissítés ingyenesen elvégezhető, amire a program induláskor külön figyelmeztet is.