Zombigépek, adathalászok alkonya – F-Secure Client Security 7

forrás Prim Online, 2006. november 30. 10:23
Az F-Secure bejelentette, hogy 2007 elején megjelenő új terméke, az F-Secure Client Security 7 új, még magasabb szintre emeli a vállalati számítógépek védelmét. A termék olyan, egyre növekvő számú fenyegetések ellen is védelmet nyújt, mint például a nulladik napi támadások és a rootkitek. A díjnyertes szoftver legújabb verziója számos figyelemre méltó új és átdolgozott szolgáltatása révén világszínvonalú adatbiztonságot kínál a vállalati ügyfeleknek.
A legjelentősebb új szolgáltatás az F-Secure DeepGuard alkalmazás, amely védelmet biztosít a korábban ismeretlen rosszindulatú kódok ellen is. A termék az átfogó adatvédelem megvalósítása érdekében egyedülálló módon egyesít számos proaktív technológiát, például a fejlett, valós idejű heurisztikus elemzést, az elkülönítést és a programok viselkedésének követését a definícióalapú vírusvédelmi technológiával. Az új kártékony programok egyszeri, azok rendszerbeli megjelenésekor történő elemezése helyett az F-Secure DeepGuard folyamatosan, valós időben is figyeli a szoftverek viselkedését. Az említett innovatív technika vizsgálja a gyanús programtevékenységet, és leállítja a kockázatot jelentő szoftvereket.

Az F-Secure DeepGuard mesterséges intelligenciájának, valamint a vírusvédelmi és tűzfal alkalmazásokkal való szoros integrációjának köszönhetően a termék a lehető legkisebb mértékű felhasználói beavatkozást igényli. (További részletes információ az F-Secure DeepGuard technológiáról a www.f-secure.com/deepguard címen olvasható).