Egymillió forinttal jutalmazta a Pannon példaképeit

forrás Prim Online, 2006. november 30. 13:06
Környezetvédő gyerekmozgalom vezetője, vakok színházának művészeti vezetője és a lombikprogramban résztvevők érdekvédője kapta a Pannon Példakép Díjat.
A Pannon Példakép Alapítvány 2006. évi utolsó díjátadóján a több száz jelölt közül a kuratórium által kiválasztott három legkiválóbbnak adták át a Példakép Díjakat, s a velük járó egy-egymillió forintot.

Magyarország új példaképei:

Szeibert Anikó, a „Támogatás születendő gyermekeinkért” csoport kezdeményezője
Orgoványi Anikó, a Zöld Szív Ifjúsági Természetvédő Mozgalom alapítója
Máj Krisztina, a Vakrepülés Színház művészeti vezetője

A Pannon Példakép Alapítvány - melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak - immár két éve működik és negyedévente három díjat ad át.

„A Pannon és alapítványa sikeres évet zár idén. Immár 24 díjazottunk van, akik mind rendkívüli munkát végeznek a közösségért, és a díj átadása előtt szinte teljesen ismeretlenek voltak. Nagy öröm számunkra, hogy egyre ismertebbek lesznek ezek a fáradhatatlan, született közösségi vezetők.  Ebben az évben a Pannont nagyon fontos elismerés érte: elnyertük az Üzleti Etikai Díjat, amellyel többek között a társadalmi felelősségvállalás terén nyújtott teljesítményünket díjazták. Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkkal más cégeket is inspirálunk, tegyenek ők is többet a közösségért.” – mondta a díjátadó után Drozdy Győző, a Pannon vezérigazgató helyettese.

A Példakép Alapítvány folyamatosan várja a jelöléseket. Az alapítvány postacíme: Pannon Példakép Alapítvány, 2040 Budaörs, Baross u. 165.; elektronikus levélcíme: peldakep@peldakep.hu. Az alapítvány működéséről további információk az interneten a www.peldakep.hu oldalon találhatóak.

A Példakép Alapítvány legfontosabb célja, hogy a díjazottak személyét, tevékenységét a nyilvánosság útján minél többen megismerjék, s így a példaképek valóban példaképek lehessenek.