Újabb két készülék a Vodafone 3G telefonkínálatában

forrás Prim Online, 2006. december 4. 19:14
Két új típus tűnt fel a Vodafone Magyarország harmadik generációs készülék portfóliójában: egy exkluzív készülék, az LG KU800, illetve mostantól kapható a mobilszolgáltatónál a Nokia N73 modellje.
Az LG KU800 „csokitelefon” Magyarországon kizárólag a Vodafone kínálatában jelenik meg. A szétcsúsztatható készülék különleges tervezésű, touch-pad billentyűzettel és rejtett LCD kijelzővel rendelkezik. A készülék külsőre nagyon hasonlít elődjére, az LG KG800-ra, azonban abban különbözik tőle, hogy két kamerával rendelkezik, amelyek segítségével videótelefonálásra is képes. Az LG KU800 memóriája is jóval nagyobb: microSD memóriakártyával akár 1 GB-ig bővíthető.

A Nokia N73 harmadik generációs készülék zenehallgatási és képkészítési funkcióit érdemes kiemelni. A 3,2 megapixeles, Carl Zeiss optikával ellátott telefon akár 25x20 cm-es méretben is igazi fotóminőséget garantál. A képeket egy – a mobiltelefonok között hatalmasnak számító - 2,4 inches, 262 ezer színű TFT kijelzőn jeleníti meg. A készülék kiválóan alkalmas zenehallgatásra, köszönhetően az optimalizált hangminőségű, sztereó hangkimenetnek és hangszóróknak, illetve az integrált FM rádiónak. A telefon 42 MB-os belső memóriája miniSD kártyával 1 GB-ig növelhető.