Az Erste Bank a Sun Identity Management Suite csomagját vezeti be

forrás Prim Online, 2006. december 5. 16:39
A 2006. szeptember elején aláírt szerződés értelmében az Erste Bank a Sun Identity Management Suite csomagját vezeti be, amely a Sun teljes Identity Management termékportfólióját magában foglalja: az Access Managert, az Identity Managert, valamint a Directory Server Enterprise Editiont.
A Forrester Research egy, az idei év elején közzétett tanulmányában külön kiemelte, hogy a Sun megoldása kínálja a jogosultságkezelési szolgáltatások legszélesebb választékát mind a jogosultsági szabályrendszerek kialakítása és az azoknak való megfelelés, mind az auditálási lehetőségek szempontjából. A Forrester elemzése továbbá kiemelte, hogy a Sun megoldása azon intézmények számára ideális, melyek átfogó funkciókészletre vágynak, ugyanakkor a rendszer bevezetését rövid idő alatt, korlátozott tanácsadói és rendszerszervezői erőforrás igénybevételével kívánják megvalósítani.

„Az Erste Bank bevezetés alatt álló, a Sun Microsystems termékeire és szolgáltatásaira épülő jogosultságkezelési megoldása a bank jelenlegi hardver -és szoftverkörnyezetében kerül megvalósításra, amelyben eddig nem voltak Sun által szállított komponensek. Mindez számunkra egyértelműen bizonyítja a Sun Identity Management termékeinek és a hozzá kapcsolódó, a Sun által nyújtott szolgáltatásoknak a magas fokú nyitottságát és integrálhatóságát” – emelte ki a projekt kapcsán Kristóf Judit, a Sun Microsystems Kft. marketingigazgatója.