Év honlapja 2006 díjazottak

forrás Prim Online, 2006. december 6. 14:42
Az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség által az idén immár ötödik alkalommal közösen meghirdetett „Év Honlapja 2006” pályázatra 186 érvényes nevezés érkezett. A szakmai zsűri 10 kategóriában ítélt oda díjakat. Négy honlapot pedig különdíjjal jutalmazott. Legtöbben a kereskedelem (30), a szolgáltatás (27) és a márkasite (27) kategóriákat választották.
Az elbírálásban döntő szempont volt a honlap felépítettsége, az információ minősége és frissessége, a tartalom aktualitása, az interaktivitás mértéke, a szolgáltatások fejlettsége valamint a kitűzött vállalati cél tartalmi és képi megvalósulása. 
 
Az idei évtől a www.evhonlapja.hu önálló oldalon érhető el a pályázat. Mindemellett megújult a pályázatot kiszolgáló motor is, egyszerűbbé téve a versenyzők és a szervezők közti kommunikációt. A zsűri által végzett értékelési feladatokat is automatizálták. Minden honlapot három zsűritag értékelt. A honlapokat egy véletlengenerátor osztotta szét számukra. A kiértékelt pályázatok eredményének átlagolása után a zsűri minden kategóriában az első hármat még egyszer közösen értékelte. Így alakult ki a végleges sorrend. 

Év Honlapja 2006 - Díjazottak

http://portal.budapestfilm.hu/
Kirowski Zrt.

www.dint.hu
Dint Szolgáltató Bt.

www.fotomarket.hu
Fotomarket Kft.

www.fn.hu
Sanoma Zrt.

www.kecskemet.hu
Kecskemét MJV Önkormányzata

www.pannon.hu/mobilszelessav/
Carnation Internet Tanácsadó Zrt.

www.mol.hu
Kirowski Zrt.

www.globalplaza.hu
GlobalPlaza Kft.

www.medicover.hu
Medicover Egészségközpont Zrt.

www.mindentudas.hu
Mindentudás Egyeteme Kht.

Különdíjak:

www.szepmuveszeti.hu
Mirai Interactive

Ivád Község Önkormányzata
www.ivad.hu

Perfect Team Bt.
www.sielok.hu

KDB Bank (Magyarország) Zrt.
www.kdb.hu
Kirowski