Medicover.hu: az Év Honlapja Egészségügy kategóriában

forrás Prim Online, 2006. december 6. 17:02
A Medicover magán-egészségügyi szolgáltató vehette át Egészségügy kategóriában az Év Honlapja díjat az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség pályázatának eredményhirdetésén. A Medicover nemrégiben megújított, saját készítésű honlapja a vállalat minőségpolitikájának fontos állomása, amely jelentős hangsúlyt helyez az ügyfélközpontúságra és a könnyű kezelhetőségre.
Grossmann Péter, a Medicover Egészségközpont zRt. vezérigazgatója a díj átvételét követően így nyilatkozott: "Az új weboldal minőségfejlesztési törekvésünk egyik fontos állomása, egyben nagy segítséget nyújt abban, hogy vállalati és magánügyfeleinket hatékonyan megszólíthassuk."

Varga István, az Év Honlapja díj alapítója hozzátette: „Az egészségügy közelgő privatizációja kapcsán egyre nagyobb szerepet kapnak majd a gazdasági és szakmai alapon működő szervezetek. A díjjal példát szerettünk volna állítani az egészségügyben működő cégek számára.”


(A fotón: Grossmann Péter vezérigazgató, Bojér Marianna marketing és sales asszisztens és Krátky Attila kereskedelmi és marketingigazgató)