Életmentő karácsonyi ajándék

forrás Prim Online, 2006. december 11. 19:01
A Pannon idén is nagy értékű, életmentő gyógyászati eszközzel támogat egy egészségügyi intézményt, ahelyett, hogy hagyományos karácsonyi ajándékokat küldene partnereinek és ügyfeleinek.
A Pannon egy alapítványon keresztül a MÁV Kórháznak ajándékozott egy, a legfejlettebb technológiát képviselő gasztroenterológiai berendezést, amely egyszerre képes diagnosztizálni és gyógyítani a betegeket. A közel 25 millió forint értékű kétballonos endoszkóppal Magyarország egyetlen kórháza sem rendelkezett eddig, azt ezentúl a Papp Ákos professzor által vezetett osztály szakmai stábja alkalmazza a gyógyításban.

„A világszínvonalú orvosi műszer segítségével még eredményesebb lesz gyógyító munkánk, még több emberi életet tudunk megmenteni” – mondta el dr. Fehér László, a MÁV Kórház főigazgatója a december 11-én sorra került átadás alkalmával.

„A Pannon immár harmadik éve fordítja teljes karácsonyi ajándék-költségvetését egy-egy egészségügyi intézmény támogatására. Tesszük ezt azon ügyfeleink és üzleti partnereink nevében is, akiknek egyébként ajándékokat küldenénk. Tőlük is tudjuk, hogy sokkal több örömet szerzünk a közösségi célt, az egészségügyet szolgáló adománnyal, mint tennénk azt a hagyományos ajándéktárgyakkal”– mondta az átadási ünnepségen Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

Az Üzleti Etikai Díjjal kitüntetett Pannon társadalmi felelősségvállalási programjának fontos része az egészségügy segítése, a közösségi ügyek támogatása, ebbe a programba illeszkedik a karácsonyi támogatás is.