Invitel: pénzvisszafizetéssel is garantált e-mail-vírusmentesség

forrás Prim Online, 2006. december 15. 09:01
Mostantól az Invitel is értékesíti a filter:max filter:mail MessageLabs szolgáltatását, mely havidíjas konstrukcióban is elérhető.
Az Invitel és a filter:max együttműködési megállapodást kötött a filter:mail MessageLabs szolgáltatás értékesítésére – jelentette be a két társaság. A szerződés értelmében immár az Invitel ügyfelei is elérhetik a magyar viszonyokhoz igazított SPAM- és vírusszűrő szolgáltatást. A megoldás egyedülálló tulajdonsága, hogy a MessageLabs szabadalmaztatott Skeptic technológiájának köszönhetően pénzvisszafizetéssel is garantálja az e-mail forgalom vírusmentességét még azokra a vírusokra is, amik újonnan jelentek meg, és ezért a hagyományos vírusirtók még nem ismerik fel. A szolgáltatás ezen kívül kimagasló minőségű SPAM-védelmet is nyújt, amit a rendszeren naponta áthaladó 250-300 millió e-mail szűrése során nyert tapasztalatok tesznek lehetővé.

A magyar piacon még szokatlan kihelyezett e-mail szűrés jellemzője, hogy használatához sem hardver, sem szoftver nem szükséges, így a telepítéssel és karbantartással járó gondok, költségek sem jelentkeznek. A rendszer mintegy 10 perc alatt üzembe állítható, a szolgáltató pedig garanciát vállal a kiesésmentes üzemelésre. A megoldás biztonságára jellemző, hogy 15.000 céges és intézményi felhasználója között megtalálhatóak a legnagyobb hazai és külföldi bankok, biztosítók, illetve kormányzati szervek is. A vállalati szintű megoldás legalább 10 felhasználós csomagban rendelhető, díja az Invitelnél havonta fizetendő.