Karácsonyi árcsökkenés a Pannonnál: mobil internet laptoppal kezdőrészlet nélkül

forrás Prim Online, 2006. december 13. 11:40
Mától december végéig kezdőrészlet nélkül, 19900 forinttal olcsóbban juthatunk mobil internetezést biztosító teljes csomaghoz a Pannonnál. A laptop, a HSDPA/3G/EDGE adatkártya előfizetéssel és a MobilAdat csomag a helyhez kötöttség nélküli internetezni kívánóknak kínál tökéletes megoldást.
A felhasználói igényekhez alkalmazkodva kétféle csúcsminőségű laptop, valamint két, különböző adatforgalmi igényekhez ideális, teljes körű internezést lehetővé tevő csomag szerepel a Pannon ajánlatában. Az ajánlat új számlás előfizetés vásárlása esetén, két éves hűségnyilatkozattal, valamint két éves MobilAdat 500 vagy egy éves MobilAdat 1500 csomag megrendelésekor érvényes.

A Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú (EDGE, UMTS) lefedettséget biztosítja, közel a teljes magyar lakosság (99 százalék) számára elérhető a gyorsabb adatátvitelt biztosító hálózat. A mobil szélessáv segítségével gyorsan és könnyedén csatlakozhatunk a világhálóhoz, helyhez kötöttség nélkül internetezhetünk és levelezhetünk. Az újabb fejlesztésének köszönhetően immár Egerben is elérhető a harmadik generációs hálózat és az így lehetővé vált videotelefonálás, mely 2007. január végéig a Pannon hálózatán belül ingyenes hazánkban.

További részletek: http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/e-mail/laptop/