LG - Prada együttműködés: csúcstechnológia és avantgárd

forrás Prim Online, 2006. december 14. 09:51
A mobilkommunikációs piac egyik vezető technológiai vezetőjeként ismert LG és a divatvilág egyik elsőszámú márkájának elismert Prada exkluzív megállapodást kötött innovatív és ikon jellegű mobiltelefonok kifejlesztésére.
Az LG első Prada telefonja a csúcstechnológia és az avantgárd design ötvözeteként nyújtja majd a vásárlóknak a legjobbat mind stílusában, mind funkcionalitásában. A közös munka során mindkét cég különös figyelmet fordított az olyan kulcsfontosságú tényezőkre, mint a szoftver, a kezelőfelület, a zenelejátszó, valamint a design és a csomagolás. Az együttműködés eredményeképpen egy egyedi, kifinomult külsejű és egyben elegáns készülék jött létre, amely fejlett érintésvezérelt kezelőfelülettel rendelkezik, így elfelejthetjük a hagyományos billentyűket.

A terméket 2007 elején tervezik bevezetni Európában (elsőként Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban), majd bemutatásra kerül Ázsiában is, többek között Hong Kongban, Tajvanon és Szingapúrban. A telefon koreai változata 2007 második negyedévében kerül majd piacra.