A Videobomb autós csatornát indított

forrás Prim Online, 2006. december 15. 17:47
Elindult a Videobomb videó-megosztó szolgáltatás első tematikus csatornája, az autós csatorna. Az új lehetőség az autós videók egyszerű listázása mellett Istenes László, autós szakújságíró közreműködésével saját gyártású tartalmak megjelenését is jelenti.
A Blogter Kft. által üzemeltetett Videobomb első tematikus csatornája egyaránt megjelenteti a témában feltöltött felhasználói videókat és a Blogter által szerkesztett videókat is. A szerkesztésben profi újságíró is részt vesz Istenes László személyében, aki jól ismeri az autós műsorokat és a felhasználó elvárásokat.

A Videobomb saját videói exkluzív anyagaikkal, egyedi autótesztjeikkel, autós sportesemények beszámolóival (pl. rally, offroad, gyorsasági versenyek) és még számtalan más tartalommal (pl. motoros kisfilmek) szeretné elnyerni a felhasználók figyelmét. A videó-megosztók elsősorban a felhasználók által megosztott videofilmek közzétételére jöttek létre. Ugyanakkor a technológia egyben saját internetes mikro-műsorok indítását is lehetővé teszi, hiszen a folyamatos elérhetőség és a mindenki által láthatóság biztosított.