Orvosi laborok számára is kínál szünetmentes tápegységet az APC

forrás Prim Online, 2006. december 25. 15:04
Az American Power Conversion (APC) új termékekkel bővítette Smart-UPSR termékcsaládját. Az új Smart-UPS RT 6000VA és 8000VA kapacitású egységek nagy teljesítménysűrűségű, skálázható megoldásokat kínálnak a szerverszobákhoz, valamint a hang- és adathálózatokhoz. A termékeket többek között orvosi laborok és a könnyűipar alkalmazásai számára ajánlja az APC.
Az új 6000VA és 8000VA kapacitású, kettős átalakítású online szünetmentes tápegységek szigorú feszültség- és frekvenciaszabályozást, beépített áthidalást és bemeneti teljesítménytényező korrigálást nyújtanak. Az egységek skálázható áthidalási idejű, nagy teljesítményű áramellátás-védelemről gondoskodnak, és számos területen ideális megoldást biztosítanak a hang- és adathálózatok működtetéséhez, többek között az orvosi laborok és a könnyűipari alkalmazások esetében. A 3U rack méretű, nagy teljesítményű áramellátás-védelmet kínáló 6000VA modell az ügyfelek online szünetmentes tápegység-igényét hivatott kielégíteni. A termék skálázható áthidalási időt biztosít. A Smart-UPS RT 6000AV modell bevezetése előtt ilyen szintű áramellátás-védelem csak a 4U vagy 6U méretű rackszekrény esetében állt rendelkezésre.
 
Az új 6000VA és 8000VA modellek a Smart-UPS RT termékcsaládot egészítik ki, és az ügyfelek számára innovatív megoldásként állnak rendelkezésre az 1-20 rackszekrényt tartalmazó adatközpontok szerverszobáihoz. A nagy teljesítményű belső töltők szinte korlátlan számú kiegészítő akkumulátorcsomag használatát teszik lehetővé annak érdekében, hogy az üzletmenet szempontjából kritikus fontosságú rendszereknek nagy áthidalási időt biztosítsanak. Az egységek torony, illetve rackszekrényekre optimalizált (3U és 6U) kialakításban érhetők el. Ezeket az APC ellátta az InfraStruXure architektúrán belüli használhatóságot igazoló minősítéssel. Mivel az ügyfelek fizikai infrastruktúrája időről-időre módosítást és bővítést igényel, a Smart-UPS RT termékvonal segítséget nyújt az informatikai szakembereknek, hogy egyszerűen konfigurálhassák és alkalmazhassák az integrált megoldásokat hálózataikhoz.
 
A Smart-UPS RT olyan alkalmazásokhoz ideális, amelyek két- vagy többórás áthidalási időt igényelnek. Rugalmas kialakításnak köszönhetően könnyen telepíthető az integrált InfraStruXure megoldások részeként, rackszekrényekbe vagy önálló egységként orvosi laborokban, illetve könnyűipari munkahelyeken is. A Smart-UPS RT család minden egysége támogatja a távfelügyeletet és az APC PowerChute figyelő- és felügyeleti szoftver használatát.