Letöltés.com: karácsonyi válogatás

Radics Péter, 2006. december 24. 13:05
Karácsonyi meglepetésként a Letöltés.com szokásos kínálatát az alkalomhoz illő képernyővédőkkel, háttérképekkel bővítette. Boldog letöltést, boldog Karácsonyt kívánunk!
1 Nutty Santa Screen Saver /  (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

A meglehetősen habókos télapó közel sem szokványos módon közelíti meg az alvó kisgyerekeket, ráadásul Rudolf is a földről lődöz a csillagokba ebben a kreatív és mókás képernyővédőben. Ha szünetet tart munkájában, hagyja, hogy a bolondos karácsonyi képernyővédő szórakoztassa!


Snowy Winter Wonderland Screen Saver /  (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Klasszikus és meghitt hangulatú képernyővédő havasi tájjal, hóeséssel, halvány fényekkel a házak ablakában, igazi karácsonyi hangulatot sugározva.


Santa's Workshop Screensaver / 1.0 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy nagyon kedves és szórakoztató képernyővédő, melyben betekinthetünk Mikulás ajándékkészítő műhelyébe, ahol a jó gyerekeknek járó csudaklassz ajándékok készülnek a kis manók keze alatt. A rengeteg polc mind tele van meglepetésekkel, amikkel a Télapó később megajándékozza a kisgyerekeket. A huncut manók pedig serényen dolgoznak.


Snowfrost Screensaver / 1.0 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy nagyon egyszerű, de szép és hangulatos téli táj jelenik meg a képernyőnkön. Mindent lassan elborít a hulló hó és minden fagyott és hideg. Egy nagyon hangulatos téli képernyővédő, amit igazán érdemes letölteni. Nagyon szép grafikájú!


Christman Hut Wallpaper /  (Kategória: Munkaasztal / Háttérképek)

Egy gyönyörű, szépen kidolgozott, nagyon hangulatos és kedves háttérkép, amelyen egy aranyos kis házikó látható, amint a hideg téli időben otthonosságával kiemelkedik a havas tájból. Igazán érdemes letölteni, mert nagyon szépen mutat munkaaszalunk hátterében.