USRobotics: Skype webkamera audio headsettel

Kovács Attila, 2006. december 26. 14:44
A USRobotics bejelentette, hogy Skype-termékcsaládját az USR9640 USR Mini Cam audio headset tartozékkal is rendelkező webkamerával bővíti.
A Skype-hoz optimalizált USR Mini Cam 1,3 megapixeles felbontással és élő, másodpercentként 30 képet rögzítésre képes videofelvételi lehetőséggel rendelkezik. A webkamera támogatja azokat az új kodekeket, amelyek csúcsminőségű videofelvételeket tesznek lehetővé kisebb készülékek használatával. A kamera automatikusan alkalmazkodik a rossz fényviszonyokhoz, és lehetővé teszi a felvételek fényerejének, telítettségének és képélességének módosítását, valamint függőleges és vízszintes tükrözését. Az arckövető autofókusz, a digitális zoom és a 70 fokos látószög az USR Mini Camet ideális videokommunikációs eszközzé teszi asztali számítógépekhez és laptopokhoz egyaránt. Az USR Mini Cam elhelyezhető asztali számítógépeken és lapotopokon, illetve lapos monitorokra csíptethető, de az asztalon önmagában is megáll. A készülék tartozékaként adott headset hi-fi audiotámogatással teljesebb, valósághűbb hangzást, gazdagabb basszust és élesebb magas hangokat biztosít, és ugyanolyan tisztán adja vissza a különböző hangokat, akcentusokat és kiejtéseket.

A headsettel ellátott USR9640 USR Mini Cam 2007 januárban kerül a boltok polcaira. Az ajánlott fogyasztói ár bruttó 10 és 11 ezer forintt között várható.