T-Mobile: Akár 50%-os roaming kedvezmény

forrás Prim Online, 2007. január 2. 11:57
A Kapcsolat Aranykártya Program keretében a T-Mobile egy újabb kedvezményével a külföldi beszélgetés lesz sokkal olcsóbb.
2007. január 1. és március 31. között 11 országban, T-Mobile-os és meghatározott partnerhálózatokban a szolgáltató Aranykártyás ügyfelei 25, Platinakártyások 50%-al alacsonyabb díjakkal telefonálhatnak külföldön.
A 25 és 50%-os díjcsökkentés az indított és fogadott hívásokra egyaránt vonatkozik, és annak igénybevétele díjmentes, mindössze egyszerű regisztrációhoz kötött. Ez utóbbira január 1. és 31. között a T-Mobile telefonos ügyfélszolgálatán – a 1430-as, Dominósoknak a 1777-es hívószámon - van lehetőség. A kedvezményt az általános és Domino díjszabás szerinti díjcsomagokat használó ügyfelek vehetik igénybe.
A T-Mobile hűségprogramja az állandó készülék- és tarifakedvezményeken túl újabb és újabb előnyöket biztosít a programban résztvevőknek. A T-Mobile nemrég ingyenes hétvégi beszélgetési lehetőséget kínált Arany- és Platinakártyás ügyfeleinek. Egyszerű regisztráció ellenében előbbiek 200, utóbbiak 600 percnyi hálózaton belüli beszélgetési lehetőséget kaptak.

A roaming kedvezmény január 1. és március 31. között az alábbi országokban és hálózatokban vehető igénybe:

Amerikai Egyesült Államok    T-Mobile
Ausztria                T-Mobile
Csehország            T-Mobile
Franciaország            Orange
Hollandia            T-Mobile
Horvátország            T-Mobile
Nagy-Britannia            T-Mobile
Németország            T-Mobile
Olaszország            TIM
Szlovákia            T-Mobile
Szlovénia            Mobitel