Több mint 100.000 ADSL előfizető az Invitelnél

forrás Prim Online, 2007. január 3. 17:23
A 2006. év végi akcióknak köszönhetően az Invitel Távközlési Szolgáltató Zrt. ADSL ügyfeleinek száma meghaladta a százezret, így tovább erősítette pozícióját a hazai vezetékes távközlési piac második legnagyobb szereplője. A vállalatnak az elmúlt egy évben közel 45.000 előfizetővel sikerült bővítenie szélessávú internet-előfizetőinek körét.
A cég 2002 elején indította el ADSL szolgáltatását, akkor még a Vivendi csoport tagjaként V-net néven. A névváltást követően is megmaradt az ügyfélkör dinamikus bővülése, mely hozzájárult ahhoz, hogy az Invitel számít a magyarországi távközlési piac, és ezen belül a szélessávú ADSL piac második legnagyobb szolgáltatójának.

A pozíciók erősítését szolgálta, hogy a vállalat 2005 végén megvásárolta az EuroWeb Internet Szolgáltatót, és átvette annak teljes ügyfélkörét. Az utóbbi két évben a fejlődés fő motorja azonban a generikus növekedést produkáló akciók sikeres kivitelezése volt, melyeknek köszönhetően sikerült több mint 100.000 ügyfélre növelni az ADSL előfizetőinek körét.