Sikeres Atigris év

forrás Prim Online, 2007. január 3. 18:29
6 százalékos bővüléssel forgalmunk 3,9 milliárd forintra nőtt. Minden területen nőttünk. Elsősorban az infrastrukturális projektek, a rendszerintegráció, a beszerzési rendszerek, az IT biztonság, illetve az egyedi szoftverfejlesztés területén kaptunk több megrendelést. Cégünk továbbra is csak szoftver oldalon dolgozik, hardverértékesítéssel nem foglalkozunk – mondta el Papp Tibor az Atigris vezetője.
Az Atigris tevékenységét a világ legnagyobb szoftvercége is visszaigazolta. A Microsoft technológiához kapcsolódó szolgáltatások és kereskedelem területén jelentős sikereket elért cég tavaly hatodik alkalommal kapta meg a „Licensz értékesítésben legkiemelkedőbb partner” kitüntetést a Microsofttól. Ugyancsak elnyerte „A legkiemelkedőbb nagyvállalati infrastruktúra partner” díjat is. Az Atigris felkészültségét jelzi, hogy jelenleg a Microsoft egyetlen „Licensing Solutions Competency” címmel rendelkező Gold Partnere.

Forgalmunk évről-évre növekszik, az idén jelentős bővülést várunk a Windows Vista, a Microsoft Office 2007, az Exchange Server 2007 megjelenésétől, és örömmel konstatáljuk az Antigen vírusirtó termékcsalád iránti nagy érdeklődést. 2007 várhatóan elsősorban infrastrukturális projektekről, infrastruktúra optimalizációról, az IT biztonságról és egyedi szoftverfejlesztésről szól majd az Atigris számára –tette hozzá a cégvezető.