Novell SUSE Linux Enterprise Desktop 10: a legjobb linuxos asztali megoldás

forrás Prim Online, 2007. január 8. 12:15
Az InfoWorld 2007-es Technology of the Year díjkiosztóján a Novell SUSE Linux Enterprise Desktop 10 megoldását választották "A legjobb Linux asztali megodásnak".
Az InfoWorld-díj a SUSE Linux Enterprise Desktop 10 legújabb elismerése. A terméke a tavaly augusztusban San Franciscóban rendezett LinuxWorld konferencián a legjobb asztali megoldásnak és a kiállítás legjobbjának is megválasztották, valamint októberben a Novellnél dolgozó Nat Friedman kapta a legelső VARBusiness "Technologist of the Year" díjat az innovatív Linux munkaállomás fejlesztésében végzett tevékenységéért. Az InfoWorld éves díjai a vállalati informatika számára legfontosabb és legjobb technológiai szektorokat ismerik el, valamint kiemelik az innovatív vállalati termékeket, amelyek meghatározóan befolyásolták az informatikát. A nyerteseket az InfoWorld tesztközpontjának elemzői választják ki.

A SUSE Linux Enterprise Desktop 10 terméket 2006. júliusában adták ki, azóta közel félmilliószor töltötték le. A termék használatával lényegesen csökkenthetőek a költségek, növelhető a felhasználói biztonság és hatékonyabbá tehető a termelékenység. A SUSE Linux Enterprise Desktop teljes körű asztali megoldásként, vékony kliens alkalmazásként és mérnöki munkaállomásként is használható.