Plug and Play, készre szerelt InfraStruXure az APC-től

forrás Prim Online, 2007. január 8. 13:33
Az American Power Conversion (APC) bemutatta új InfraStruXure rendszerét, amely többféle, azonnal használható, előre kialakított konfigurációban (Plug and Play) is hozzáférhető. A terméket az APC kisméretű informatikai helyiségekhez és helyi irodáknak ajánlja.
Az új InfraStruXure rendszerek a tervezési folyamatot gyorsítják fel, mivel a kiválasztott konfiguráció (szünetmentes tápegységek /UPS/, rackszekrények és a rackbe szerelhető áramelosztási megoldások) egyetlen cikkszám segítségével rendelhető meg, és azonnal beüzemelhető.

"Az új, előre konfigurált InfraStruXure rendszerek lehetővé teszik értékesítési partnereink és ügyfeleink számára, hogy egyszerűen megrendelhessék és telepíthessék az integrált rackszekrényeket és az áramellátási megoldásokat az informatikai környezetekhez" - mondta Jim Simonelli, az APC megoldásokért felelős csoportjának alelnöke. "Az InfraStruXure kompakt rackalapú kialakításával a vállalatok megfelelő módon méretezhetik az áramellátási és rack-összeállításokat, így alacsonyabb
kezdeti befektetési és működési költségeket érhetnek el" - tette hozzá Simonelli.

Az új rendszerek kétoszlopos, négyoszlopos vagy teljes rackszekrény változatokban érhetők el, és az APC első "azonnal beüzemelhető", vagyis készre szerelt, vezetékezett és tesztelt megoldásai közé tartoznak. Minden egyes előre konfigurált InfraStruXure rendszer tartalmazza az APC Rack Manager felügyeleti eszközt, amely figyelemmel követi a szünetmentes tápegység és a rack környezeti állapotát, például a hőmérséklet és a páratartalom szintjét, és ezeket az adatokat egyetlen IP-cím
felhasználásával teszi elérhetővé a rack elülső részén. Az új InfraStruXure rendszerek 1,5 kVA - 16,0 kVA (1,0 kW - 12,8 kW) teljesítményű szünetmentes tápegységekkel rendelhetők meg. Minden rendszer tartalmaz rackbe szerelhető tápelosztó egységeket, kábeltartó konzolokat, hőmérsékletfigyelő rendszert, beépített felügyeleti képességeket és egyéb választható szolgáltatásokat. Az új InfraStruXure kialakítása lehetővé teszi, hogy az ügyfeleknek ne kelljen túlméretezniük jelenlegi rendszereiket a jövőbeni várható fejlődésnek megfelelően.