Változás a VirusBuster termékek nevében

forrás Prim Online, 2007. január 10. 19:03
Kizárólag a verziószám azonosítja majd a különböző termékverziókat a továbbiakban, az évszámjelölés kikerül a termékelnevezésekből.
A VirusBuster fokozatosan megszünteti az évszám használatát termékneveiben, mivel a termékcsomagok egymást követő verzióinak kiadása nem éves ciklusokban, hanem gyakrabban történik meg, hogy a felhasználók a licencidőszak alatt folyamatosan hozzájuthassanak a legújabb fejlesztésekhez. Emellett a cég értékesítési modellje is ezt az elvet követi, azaz az ügyfelek nem bizonyos termékverziókat vásárolnak meg, hanem a termék használatára feljogosító licencet, mely által mindig a - licencidőszak alatt rendelkezésre álló - legfrissebb termékeket használhatják.

Ennek eredményeként VirusBuster minden termék nevéből eltávolítja az évszámot, így például a VirusBuster Professional 2006-ra a továbbiakban VirusBuster Professionalként hivatkozik. A különböző termékverziókat kizárólag a verziószám jelöli majd, mely windowsos termékek esetében a termék felhasználói felületének kezdőlapján vagy a képernyő jobb alsó sarkában található VirusBuster pajzs ikon fölé mozgatva az egeret, a megjelenő felugró ablakban tekinthető meg.