Vistát, Office-t, Exchange-et támogató CA termékek

Kovács Attila, 2007. január 12. 10:01
A CA bejelentette, hogy egyes szoftvertermékei együttműködnek a Microsoft következő generációs programcsomagjaival, a Windows Vistával, a Microsoft Office 2007-es verziójával és a Microsoft Exchange Server 2007-tel. A Microsoft legújabb megoldásainak támogatása a CA szerint zavartalan, gördülékeny átállást és beruházásvédelmet kínál a nagyvállalatoknak, a kkv-knak és az otthoni felhasználóknak.
A Windows Vista támogatása. A CA megoldásai értékes többletfunkciókat nyújtanak a rendszerfelügyelet, a biztonság, az adatvédelem, az üzleti szolgáltatások optimalizálása és a megfelelés terén. Néhány példa: a CA a Business Desktop Deployment Plus (BDD+) nevű Desktop and Server Management szoftverével és tapasztalataival segíti a Windows Vista bevezetésének lépéseit. A CA Brightstor ARCserve Backup és CA XOsoft WANSync programcsomagok biztonsági mentést és gyors helyreállítást garantálnak a Windows Vista környezetekben. A CA Threat Manager, CA Anti-Virus és CA Anti-Spyware termékek lehetővé teszik az otthoni felhasználók, a kisvállalatok és a nagyvállalati IT szervezetek számára a Windows Vistában definiált biztonsági paraméterek kihasználását, és azok kiterjesztését más Microsoft platformokra. Egyszerűsítik a nagyvállalati biztonság-felügyeletet, és gondoskodnak róla, hogy a platform migrálása előtt, alatt és után is következetesen érvényesüljenek a biztonsági szabályok.

A Microsoft Exchange Server 2007 támogatása. A CA ehhez kapcsolódó megoldásai a felügyeleti, biztonsági, adattárolási és archiválási funkciók széles skálájával támogatják és egészítik ki az új MS alkalmazás képességeit. A CA nagyvállalati kockázatenyhítő és megfelelési megoldásai az Exchange Server 2007 rendszerhez: a beépített képességeket továbbfejlesztő központosított információkezelési, adathelyreállítási és erőforrás-gazdálkodási megoldások. Segítségükkel az ügyfelek optimalizálhatják az adatvédelmet, az e-mailek archiválását, a megfelelést és az elektronikus adatok felismerését kiterjedt Exchange Server környezetekben.

A Microsoft Office 2007 rendszer támogatása. A következő CA termékek támogatják: CA MDY FileSurf, CA Message Manager és CA BrightStor ARCserve Backup. Eek hely- és eredet független, központi nyilvántartás-kezelést biztosítanak, illetve – a SharePoint-alapú információk teljes életciklusa alatt – megbízható nyilvántartás-kezelési, archiválási, elektronikus adatfelismerési, valamint nagy teljesítményű biztonsági mentési és helyreállítási funkciókkal bővítik a Microsoft Office SharePoint 2007 beépített képességeit.

A CA összes említett megoldása az új MS szoftver termékek bevezetésének a napjától nyújt támogatást.