Lapos miniegér HP notebookhoz

forrás Prim Online, 2007. január 13. 13:08
A HP lapos miniegere a PC-kártya foglalatban tárolható vezeték nélküli optikai egér, amely Bluetoothon keresztül csatlakozik, és mind a notebook touchpad, mind pedig a "hagyományos" USB optikai egér funkcióit egyesíti magában.
A HP Bluetooth PC Card Mouse kényelmesen tárolható a PC-kártya foglalatban, akkor használhatjuk, amikor csak kedvünk tartja, valamint ha az ember folyton a gépében tárolja, csökken az esély, hogy elfelejti magával vinni. Sőt mi több, amíg a foglalatban van, addig is folyamatosan töltődik az akkumulátor, teljes feltöltöttség mellett pedig akár 10 órán keresztül folyamatosan használható. Mivel a miniegér egyszerre tárolható és tölthető a notebookban, így nincs szükség arra, hogy külön vezetékes vagy optikai egeret vigyünk magunkkal, ezzel pedig jelentős helyet spórolhatunk meg.

A beépített Bluetooth technológiának köszönhetően a lapos miniegér nem igényli kábelek sokaságát, és ha egyszer már kapcsolatot létesített a számítógéppel, akkor attól kezdve automatikusan felismeri a gép minden egyes használatkor. A HP Bluetooth PC Card Mouse minden HP üzleti notebookkal és asztali géppel kompatibilis a PC-kártya foglalat és a beépített Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével.

Jellemzői: