A Noreg is csatlakozott a HP Software Business Partner Programjához

forrás Prim Online, 2007. január 15. 13:09
A Noreg Kft. és a HP Magyarország bejelentették együttműködési megállapodásukat, így a két vállalat a HP Software Business Partner Program keretében a személyazonosság-kezelés és a különböző előírásoknak való megfelelés területein szorosan együttműködik a jövőben.
Napjainkban az egyre összetettebb vállalati rendszereket az informatikai vezetőknek úgy kell biztonságosan felügyelniük, hogy közben az üzletmenet zavartalan kiszolgálása mellett a meghatározott költségkeretet nem léphetik át. A HP BTO (Business Technology Optimization) üzleti technológiákat optimalizáló szoftver megoldásai az IT működés minden területét lefedik, és segítenek megfelelni a teljes szervezetre kiterjedő üzleti kihívásoknak. A Noreg Kft. ezért döntött úgy, hogy kínálatát tovább bővíti a HP Software személyazonosság-kezelés és a megfelelés-kezelés megoldásaival.

Az együttműködés területei

A Noreg Kft. és a HP Magyarország a személyazonosság-kezelés és a megfelelés-kezelés területein működik együtt a jövőben.

A HP Identity Management támogatja az üzleti és IT kihívásoknak való megfelelést, hiszen  központilag kezeli a személyazonosság teljes életciklusát a vállalaton belül és vállalatok között egyaránt, valamint az IT erőforrások kiosztásától kezdve a hozzáférés megteremtéséig átfogó megoldást nyújt. A személyazonosság és a webes hozzáférés kezelésével a vállalat biztonságossá és rugalmassá válik. A nagymértékű automatizálásnak és a sokoldalú önkiszolgálási lehetőségeknek köszönhetően jelentősen csökkenthető az üzemeltetés terhét valamint a vállalat képes lesz  a változások gyors és hatékony kezelésére. A megoldás az egész személyazonosság-kezelésre kiterjedő auditálási funkcióval is rendelkezik.

A HP Compliance Manager  segíti az üzleti folyamatok, és az azokat támogató alkalmazások és IT szolgáltatások állapotának feltérképezését. Folyamatosan monitorozza a belső kontroll paramétereit a kulcsfontosságú üzleti folyamatoknak, az ezeket támogató alkalmazásoknak és az alattuk elhelyezkedő infrastruktúrának. Használatával csökkenthetőek az IT-költségek, optimalizálható az informatikai erőforrás-kiosztás és minimalizálható az üzleti kockázat, amely összességében az üzletmenet teljesítményének javulásához vezet.