Még három napig lehet szavazni az Év menedzserére

forrás Prim Online, 2007. január 15. 16:17
Idén első alkalommal szavazhatnak az internetezők is az Év menedzserére. A pénteken záruló voksoláson a legtöbb szavazatot begyűjtő vezető közönségdíjat kap a szervezőktől.
Eddig több mint kétezren adták le voksukat a Menedzserek Országos Szövetsége és az mfor.hu által indított „Az év menedzsere” internetes szavazáson. A 11 jelölt közül még három napon keresztül a www.evmenedzsere.hu címen lehet kiválasztani az idei év „ászát”. A pályázók között olyan döntéshozók találhatók, akik a 2006-os évben kiváló menedzseri teljesítményt nyújtottak.

Az év menedzsere közönségdíjat a szervezők a Menedzserbálon adják át a hagyományos „Az Év menedzsere” és „Az év fiatal menedzsere” díjak mellett. Az eseményre és eredményhirdetésre január 20-án a Kempinski Hotel Corvinusban kerül sor.

A jelöltek között található Békefi Veronika, a Neckermann Utazási Iroda ügyvezető igazgatója, Bojár Gábor, a Graphisoft igazgatóságának elnöke, Kornai Gábor, az AAM Informatikai Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója, Malárik Pálcza Edit, a Budapest Bank pénzügyi igazgatója, Mosonyi György, a Mol vezérigazgatója, Saslics Elemér, a Volán Egyesülés vezérigazgatója, Szauer Péter, a HVG Kiadói Zrt. vezérigazgatója, Tamás István, az International Business School alapítója és rektora , Varga Ferenc, a siófoki kórház főigazgatója, Vitvera László, a Jabil Circiut Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Wáberer György, a Waberer’s Csoport elnök-vezérigazgatója.


További információ:
http://www.evmenedzsere.hu