Újabb minősítés a VirusBusternek

forrás Prim Online, 2007. január 16. 17:16
A VirusBuster Professional megszerezte a Checkmark Anti-Virus Level Two független nemzetközi minősítést.
A VirusBuster otthoni és vállalati felhasználók munkaállomásainak védelmére kifejlesztett terméke az eddig megszerzett Virus Bulletin 100% és ICSA Desktop/Server Anti-Virus Detection minősítések után most sikeresen szerepelt a West Coast Labs független nemzetközi minősítő szervezet tesztjén is, így teljesítve az intézet által kiállított vírusvédelmi minősítés második szintjének követelményeit. A több mint 15 éves múlttal rendelkező vírusvédelmi és biztonságtechnikai megoldásokat szállító magyar cég mindig is kiemelt hangsúlyt fektetett arra, hogy termékei kiválóan szerepeljenek az iparág által elismert nemzetközi teszteken, ezzel is kihangsúlyozva termékeinek minőségét, így 2000 óta folyamatos résztvevője a különböző független teszteknek.

A most megszerzett minősítés egyértelműen igazolja, hogy a VirusBuster Professional a lehető legmagasabb szinten képes a felhasználók biztonságát biztosítani. A Checkmark Anti-Virus Level Two minősítést azok a termékek kapják meg, melyek nem csak felismerik az összes szabadon terjedő vírust, hanem el is távolítják azokat, amennyiben ez lehetséges.

A VirusBuster termékei közül a Professional már a második termék, mely a West Coast Labs minősítésével rendelkezik; a VirusBuster for Mail Servers (SMTP) megoldás 2006 végén hetedik alkalommal szerezte meg a Checkmark Anti-Virus Level One elismerést.