Folytatódik a Pannon és a Magyar Kézilabda Szövetség együttműködése

forrás Prim Online, 2007. január 16. 14:35
Újabb két évre szóló főtámogatói szerződést írt alá ma a Pannon és a Magyar Kézilabda Szövetség. A megállapodással a mobilszolgáltató hosszú távon biztosítja a női és férfi kézilabda-válogatott zavartalan munkáját, felkészülését a világversenyekre.
„A Pannon 2004 augusztusa óta biztos hátteret nyújt a sportág kiemelkedő nemzetközi sikereinek folytatásához, ezért a most megújított szerződés különösen sokat jelent a Férfi Kézilabda Világbajnokság kapujában. Az egész magyar sportéletet tekintve is példaértékű az együttműködés, a Pannon elkötelezett és rendkívül komoly nagyságrendű támogatása” – nyilatkozta Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára.

„A Pannon nagy örömmel látja, hogy milyen sikeresen zajlik a csapatok átalakítása és felkészítése a következő időszak feladatira. A sportág erejét bizonyítja, hogy a korábbi évek klasszisai után a fiatalokkal kiegészülő együttes is a világ élvonalában szerepel. Támogatjuk a szövetség, a válogatottak tevékenységét és az egész országgal együtt szurkolunk a további sikerekért” – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

A támogatás keretében a Magyar Kézilabda Szövetség jóval százmillió forint feletti kerettel gazdálkodhat a Pannon jóvoltából.