Új üzletágvezető a Xeroxnál

forrás Prim Online, 2007. január 18. 11:05
2007. január 1-jétől Sophia Doudchenko tölti be a Xerox Magyarország Kft. belépő szintű irodai termékek divíziójának (OPB, Office Printing Business) regionális üzletágvezetői posztját, mely Magyarországon kívül Szlovéniára és Horvátországra is kiterjed.
Az orosz származású szakember tizenhárom éve dolgozik a Xeroxnál, ahol különböző, elsősorban marketinghez és értékesítéshez köthető területeken szerzett tapasztalatokat. Doudchenko alakította ki a belépő szintű irodai Xerox termékek disztribúciós hálózatát Oroszországban, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Montenegróban, Macedóniában, Bosznia-Hercegovinában és Albániában. Ennek köszönhetően a Xerox az említett régió egyik piacvezető márkájává vált a lézernyomtatók, lézer multifunkciós berendezések és színes lézer berendezések szegmensében. A szakember munkáját mindemellett elégedett partnerhálózat fémjelzi.

Az új vezető feladata, hogy nemzetközi tapasztalatai alapján Magyarországon, Szlovéniában és Horvátországban is kiépítse a kis irodai és otthoni Xerox termékek országos lefedettségű indirekt értékesítési csatornáját és szervízhálózatát, illetve növelje a márkanév ismertségét a kis- és középvállalkozások körében.