Sony Ericsson Bravia mobiltelefon

Milkovits Gábor, 2007. január 20. 08:32
A Sony Ericsson a Walkman után egy újabb Sony márkanévvel, a síkképernyős tévéktől kölcsönvett Bravia megjelöléssel ellátott mobiltelefont mutatott be.
A Sony Ericsson SO903iTV nevű készüléken nem véletlenül szerepel a Bravia felirat, a mobil ugyanis digitális és analóg tv-adások vételére is alkalmas, amelyeket 3 inch-es szélesvásznú kijelzőjén jelenít meg. A tévés telefon támogatja a Time-shift („időcsúsztatás”) felvételt, bár hogy ebből pontosan milyen hosszúságút, az egyelőre nem derült ki. A Sony Ericsson SO903iTV mindezek mellett 2 megapixeles kamerával, valamint a rögzített tartalmak tárolására microSD kártyacsatlakozóval is rendelkezik.

Az első Bravia Sony Ericsson mobiltelefon egyelőre csak Japánban lesz elérhető, az NTT DoCoMo ügyfelei számára, siker esetén azonban valószínű, hogy a zeneközpontú Walkman készülékekhez hasonlóan a mobiltévés Bravia telefonok is eljutnak majd az európai piacra. A készülékről részletes flash animáció található a http://www.sonyericsson.co.jp/product/docomo/so903itv/index.html oldalon.