Grepton: új szakmai vezérigazgató-helyettes

OTS - Cégvonal, 2007. január 22. 19:01
2007. január 1-jétől Matlák Tamás irányítja a Grepton Informatikai Zrt. szakmai területeit.
Feladata a cég teljes szolgáltatási portfolióját kiszolgáló szakmai tevékenység irányítása és annak továbbfejlesztése a stratégiában megfogalmazott célok elérése érdekében. Ezen belül legfontosabb feladatai közé tartozik a további stabil növekedést támogató szakmai szervezet és működés irányítása, a Grepton Service Center szolgáltatási portfoliójának kiterjesztése, valamint mindazon képességek kialakítása, amelyek segítségével a Grepton képessé válik mind műszakilag, mind szervezetileg nagymértékben összetett projektek megvalósítására.

A 45 éves, villamosmérnöki végzettséggel és informatikai doktorátussal rendelkező szakember az MTA SZTAKI-ban kezdte pályáját, majd a Hypermedia Systems Kft. megalapítását követően több mint tíz éven át annak vezetőjeként tevékenykedett. A Greptonban, ahol 2002 óta dolgozik, mindeddig az igazgatóság tanácsadójaként vett részt a cég irányításában. Az elmúlt év végén szerepet vállalt a Grepton következő időszakra szóló stratégiájának kidolgozásában, melynek megvalósításába most vezérigazgató-helyettesként kapcsolódik be.

Matlák Tamás nős, két gyermek édesapja. Angolul és németül beszél. A Magyar Outsourcing Szövetség elnökségi tagja, a Neumann János Számítógéptudományi Társaság tagja. Szabadidejét legszívesebben sportolással, utazással, zenehallgatással és filmnézéssel tölti.