Négy új i-Sensysszel bővítette termékcsaládját a Canon

forrás Prim Online, 2007. január 23. 14:32
A Canon ma bejelentette két új multifunkciós „minden-az-egyben” készülék, az MF4690PL és az MF4660PL, valamint két új színes lézernyomtató, az LBP5360 és az LBP5100 forgalomba hozatalát. A négy új modell az i-Sensys termékcsaládot bővíti – kisirodai használatra (SoHo) vagy kis- és közepes vállalkozások számára (SME), illetve  nagyvállalati használatra szánták őket.
Az új nyomtatók mindegyike rendelkezik beépített automatikus lapfordítóval, alkalmazza az On-Demand fixálási technológiát, amely lehetővé teszi a nulla másodperces bemelegedési idővel történő nyomtatást. A Canon saját újrahasznosítható „minden-az-egyben” festékkazettái minimálisra csökkentik a környezetre gyakorolt hatást. A kazetta cseréjekor új lesz a festék, a dob és a tisztító elemek is – a kazettát könnyű be- és kiszerelni, ezzel csökken a karbantartási idő is.

Az i-Sensys nyomtatók főbb jellemzői:

Lézernyomtatók:

i-Sensys LBP5360

i-Sensys LBP5100

Multifunkciós lézernyomtatók:

i-Sensys  MF4690PL és MF4660PL

LBP5360

Nagysebességű 21 lap/perces színes és fekete-fehér nyomtatás, hálózati kapcsolati lehetőség és az automatikus lapfordító segítségével történő könnyű kétoldalas nyomatkészítés tökéletes eszközzé teszik az LBP5360-at a kisebb irodák és vállalati munkacsoportok számára. Az opcionális 20GB-os merevlemezzel és az 500 lapos papírkazettával kiváló munkaeszköz a hálózati környezetben is.

LBP5100

Az i-Sensys LBP5100 egy kompakt és stílusos megjelenésű színes lézernyomtató beépített automatikus lapfordítóval. Gyors nyomtatási sebesség, intuitív használat és megnövelt termelékenység jellemzi.

MF4690PL és MF4660PL

Az i-Sensys MF4690PL és az i-Sensys MF4660PL kiváló minőségű mono „minden-az-egyben” lézernyomtatók nyomtatási, lapolvasási és másolási funkcióval. Mindkét készülék beépített lapfordítóval és hálózati kártyával rendelkezik és támogatja a PCL-környezetet.

Ezenkívül az MF4690PL rendelkezik beépített Super G3 Fax modemmel és SEND funkcióval is. A SEND segítségével közvetlenül e-mail üzenetbe, hálózati mappába vagy USB-egységre szkennelhetünk, a dokumentumok hatékony és biztonságos terjesztése érdekében.