iPod-dokkolós projektor

forrás Prim Online, 2007. január 25. 13:05
Ahogyan az iPod, a PJ258D is egyszerű használatra és a sokoldalúság szem előtt tartásával lett tervezve. A dokkolóval a videófunkciós iPodot közvetlenül a kivetítőre lehet csatlakoztatni, így nincs szükség számítógépre.
Vetítés közben a ViewSonic berendezése tölti az iPod akkumulátorát, így többórás lejátszásra is lehetőség nyílik. A kivetítő számos csatlakoztatási lehetőségével támogat további népszerű digitális médiaformátumokat is, ideértve az S-videót és VGA-t, amely gyors csatlakozást tesz lehetővé PC-hez, DVD-lejátszóhoz és játékkonzolokhoz.

A PJ258D új digitális szórakoztatási lehetőségeket nyújt az iPod rajongóinak, hogy a zsebméretű kijelző technológiát életnagyságúra növeljék – számítógép nélkül. Az innovatív ViewDockTM technológia alkalmazásával a ViewSonic Los Angelesben bemutatta be a világ első nagyfelbontású, teljes körű szolgáltatást nyújtó, többfunkciós, “iPod-hoz készített”, DLP kivetítőjét.

Az iPod sima formatervét követve és 4 fontnál is kisebb súlyával a P258D egy olyan hordozható erőmű, amely ideális a tinédzserek, a fiatal felnőttek, a házmozirajongók és a digitális médiatartalmaikat sokféle környezetben – a nappaliktól és pincéktől kezdve a jól megvilágított hotelszobákig és konferenciatermekig – terjeszteni kívánó szakemberek számára. Vizsgálatok kimutatták, hogy az iPod-használók háromszor gyakrabban töltenek le videoklipeket, filmeket, és Webes adásokat, így számukra a PJ258D tökéletes megoldás a személyes médiatartalmak megosztására.

A Texas Instruments DLP platformjára épülve a PJ258D 1024x768 felbontásra, 2000 lumen fényteljesítményre, és 2000:1 kontrasztarányra képes, így bármilyen beállítás mellett fényes, éles videolejátszást produkál.

A kivetítő a ViewSonic kimagasló vásárlói támogatási programjának keretén belül kerül értékesítésre, ami magában foglalja a hároméves garanciát, a heti hétnapos, 24 órás terméktámogatási szolgáltatást, valamint egyéves díjtalan Express Exchange szolgáltatást. A ViewSonic egyéves izzógaranciát is biztosít.