Eric Martinez a D-Link új európai alelnöke

forrás Prim Online, 2007. február 2. 13:16
A D-Link, a világ vezető hálózati megoldás szállítója ma jelentette be Eric Martinez operatív működésért felelős európai alelnöki pozícióba történt előléptetését. A szakember 2003 augusztusa óta dolgozik a cégnél, ahol ezt megelőzően az európai logisztikai és vevőszolgálati feladatokat koordinálta.
Martinez vezetése alatt a D-Link házon belüli Európai Szervizközpontja (ESC) modellértékű intézménnyé nőtte ki magát a minőség és a hatékonyság terén mutatott kiváló eredményeivel. A legújabb raktár-automatizálási rendszerekkel és RF technológiával felszerelt 10000 m2-es londoni Szervizközpont tavaly költözött új épületbe a D-Link európai és Egyesült Királyságbeli irodaépületébe.

A tavalyi évben az ESC 6,5 millió terméket továbbított 26 országba 99,5%-os hatékonyság mellett. A hatékonyságot úgy sikerült ilyen magas szinten megőrizni, hogy közben a továbbításra került termékek száma 14,6%-kal növekedett és az élőmunka aránya 4,3%-kal csökkent.

Martinez az Európai Szervizközpont vezetése mellett kulcsszerepet játszott egy új ERP rendszer bevezetésében valamint a cég európai központjának új épületbe költöztetésében. A D-Linket megelőzően Martinez az Interdean európai logisztikai menedzsere, előtte pedig a Sterling Corporate Relocation európai operatív igazgatója volt.