Digitális szabadság a Samsung új T9 médialejátszójával

forrás Prim Online, 2007. február 9. 12:23
Egyetlen telefonhívásról sem marad le kedvenc zenéi hallgatása közben a Samsung új MP3 lejátszójának használója – a T9 egy opcionális Bluetooth fülhallgatón keresztül korábban nem ismert digitális szabadságot nyújt.
Semmi sem szabhat határt a képzeletnek: legyen az fotó, videó vagy zene, a T9 sokoldalú kiegészítő a digitális világban. A maximum 8 GB tárolókapacitás a kedvenc fotóknak és videóknak is elegendő tárhelyet nyújt, ha pedig a legfrissebb műsorokat szeretnénk hallgatni, arról a T9 beépített sztereó FM rádiója gondoskodik. A hangzás tökéletességét a 3D Sound valamint a 9 sávos felhasználói equalizer garantálja.

A Samsung T9-es lejátszó számos multimédiás funkcióval szolgálja ki tulajdonosa igényeit. A T9 egyedi dinamikus felhasználói felületet és számtalan multimédiás élményt kínál, a drót nélküli kapcsolat pedig határtalan szabadságot nyújt a Bluetooth opció használóinak. A beépített Flash játékok segítenek elűzni a várakozás unalmas perceit, míg a hangfelvevő funkció akár diktafonként is szolgálhat.

A T9 1,8 hüvelykes kijelzője 262 ezer szín megjelenítésére képes. A Macromedia Flash felhasználói felület dinamikusan változik a készülék használata közben, különleges vizuális élményt nyújtva a felhasználónak. A fényes kijelző tökéletesen illeszkedik a T9 csillogó, sima külsejébe.

A Bluetooth adatátvitelnek köszönhetően a T9 akár autóval is összekapcsolható, de a mobiltelefonnal is képes kommunikálni, a lejátszó ugyanis jelez a bejövő hívások esetén. A beépített mikrofonnal anélkül beszélhetünk, hogy kivennénk a készüléket a táskánkból, a beszélgetés végeztével pedig onnan folytathatjuk a zene hallgatását, ahol a hívás előtt megszakítottuk.

A külső is igazán megmozgatja a képzeletet: a tükörsima, lekerekített, éjfekete készülék mindössze 11 mm vékony. A kiváló minőségű alapanyagok használata teszi lehetővé, hogy a T9 kellemesen simuljon a kézbe. A T9 készenléti ideje is lenyűgöző: egyetlen feltöltéssel zenehallgatás esetén akár 30 óráig, videózás esetén akár 6 óráig is rendelkezésre áll.

Specifikáció: