Prémium kategóriás LG mobilcsodák a 3GSM World Congress 2007-en

forrás Prim Online, 2007. február 12. 13:42
Az LG Electronics bemutatta legújabb termékeit és jövőbeli technológiáit a 3GSM World Congress 2007-en, a spanyolországi Barcelonában. Az LG egyik legnagyobb szenzációja a Shine telefon, a cég Black Label szériájának második tagja, amely február 7-én került piacra az Egyesült Királyságban, valamint megismerkedhetnek a látogatók az LG és a Nortel közös fejlesztésű, újgenerációs Long Term Evolution (LTE) technológiájával is.
Az LG standján látható lesz a cég fémborítású, tükör kijelzős Shine telefonja. Ez az új készülék az LG prémium kategóriás Black Label sorozatának második darabja és a tavalyi Chocolate mobilhoz hasonlóan várhatóan ebből a telefonból is több millió példány talál majd gazdára.

Az LG egy másik prémium kategóriás mesterművet is bemutat majd Spanyolországban. Az LG és a PRADA divatház munkájának gyümölcseként jött létre az LG PRADA telefon.

A telefonok mellett az érdeklődők megtekinthetik az LG és Nortel közös fejlesztésű Long Term Evolution (LTE) technológiáját, amely közel 4G-nek felel meg, hiszen a HSDPA-nál kétszer gyorsabb adatátvitelre képes. Az LG bemutatja második kereskedelmi forgalomba kerülő HSDPA telefonját az esemény során, valamint HSPA (HSDPA, HSUPA), WiMAX és mobiltévézésre alkalmas (DVB-H, MediaFLO, DMB) készülékeit is.