Újabb Samsung Ultra Smart telefon

Milkovits Gábor, 2007. február 12. 22:44
Az iPhone-konkurensnek kinevezett F700 után egy újabb érintőképernyős, sokfunkciós, Ultra Smart fantázianevű okostelefont mutatott be a Samsung a 3GSM kiállításon, ezúttal F520 néven.
Formailag a legfeltűnőbb különbség, hogy az F520 két irányban, széltében és hosszában egyaránt szétcsúsztatható; előbbi módon a teljes QWERTY billentyűzetet, míg utóbbi esetben csak a telefonáláshoz szükséges és a négyirányú navigációs gombokat érheti el a felhasználó. A teljes felületű érintőképernyő, amely az F700-asénál még egy kicsivel nagyobb is (4 inch, 480x272 képpont) természetesen még ezen felül is megsokszorozza a lehetőségeket. A másik észrevehető eltérés az F700-astól, hogy ez a modell az 5 helyett „csak” 3 megapixeles digitális kamerával rendelkezik.

A Samsung SGH-F520 a fentiek mellet, az F700-assal megegyezően egy HSDPA/négysávos GSM/EDGE okostelefon, amely teljes HTML böngészővel, Flash interfésszel és teljes multimédiás repertoárral rendelkezik. Forgalmazása ősz körül várható, addig is a héten zajló barcelonai 3GSM kiállításon tekinthető meg.