Egyre könnyebb a védekezés a vállalati belső adathalászok ellen

forrás Prim Online, 2007. február 13. 14:58
Míg az utóbbi években a vállalatok elsősorban a kívülről érkező támadások ellen kerestek megoldásokat, mára a legnagyobb veszélyt a cégen belülről érkező támadások jelentik. A problémára nyújthat hatékony megoldást a NextiraOne Magyarország és az EagleEyeOS együttműködése.
Az EagleEyeOS termékcsalád az információszivárgás és a hálózaton tárolt szellemi tulajdon illetéktelen kezekbe kerülése ellen kínál biztonsági megoldásokat, anélkül, hogy akadályozná a napi munkavégzést, vagy plusz erőforrásokat kötne le, és ugyanakkor bármely szervezet informatikai biztonsági rendszeréhez rugalmasan illeszthető.

Az értékesítés elősegítése érdekében az EagleEyeOS hazánk egyik vezető független rendszerintegrátorával, a NextiraOne Magyarország Kft.-vel kötött együttműködési megállapodást.

A szerződés megkötésével a NextiraOne az EagleEyeOS partnereként az értékesítést elsősorban a végfelhasználók számára végzi, s mint szakértő alkalmas nagy szervezetekben és informatikai hálózatokban a szoftverrel kapcsolatos tanácsadásra, bevezetésre és támogatásra.

Az új partneri együttműködéssel mindkét vállalat ügyfélköre bővülhet, s nem utolsósorban egy komplex kiterjedt szolgáltatást nyújthat, mely kielégíti mind az informatikai biztonsággal, mind a telekommunikációs integrációval szemben támasztott magas szintű követelményeket.